Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

fredag 3 augusti 2012

Praktiska bestyr

Det är härligt att vara ute och resa, men så blir det en hel del jobb när man kommer hem. Igår och idag har vi ägnat oss åt tvätt, samt att fylla skåp och kylskåp igen.
Vi hade en stunds avkoppling i går kväll då vi var till Holmentorget och lyssnade på Blå Häst.


Jag gillar fortfarande deras texter. Blå Häst var förband. Det var en hel del folk där och mer blev det när Svenska Björnstammen spelade. Det var första gången vi lyssnade på dem, och de föll oss inte på läppen. Vi var förstås inte rätt målgrupp utan de riktar sig nog till en betydligt yngre publik.
Istället gick vi hem och fortsatte kvällen på vår balkong. En skön kväll.

På en av våra affärsrundor gick vi förbi Hötorget och såg att de nu håller på att ta bort gamla husgrunder för att bygget ska kunna komma igång.


I morgon åker vi till Finspång. Jag ska vara barnvakt och Lennart hjälper till med huset.

5 kommentarer:

 1. Det tar någon (eller några) dagar att "landa" när man kommer hem och kommer i ordning. Skönt med en paus med lite musik och så en skön stund på balkongen :)
  Ha en bra dag i Finspång!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vi längtar efter de små kottarna!

  Får trösta oss med Moselvin!

  Ha de bra i Finspång!

  SvaraRadera
 3. Förstår inte att det alltid blir så när man kommer hem. Då sliter man likt en galärslav med allt möjligt. Helt plötsligt så skall massor av saker göras och på en gång. Så är det med oss i alla fall. Nästan så man behöver ge sig iväg med husbilen för att vila upp sig. Livet fungerar ju så mycket enklare när man är ute med den, inte sant? Ha det så trevligt med barnvakteriet, brukar vara kul. Kram 3 M

  SvaraRadera
 4. Ja det är ju alltid en del att pyssla med när man kommer hem. Å andra sidan är ju bilen inte så stor att städa :) Ha det fortsatt bra!

  SvaraRadera
 5. ja, det blir ju alltid en massa pyssel när man kommer hem igen. Känns ibland som om det kvittar om man är borta 3 dagar eller 3 veckor...tvätt och tömning av kyl o frys i husbil samt påfyllning krävs hemma. Och trädgården ska vi bara inte tala om

  SvaraRadera