Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

måndag 23 augusti 2010

Den stickade tröjan är färdig!!

Idag har det varit arbetsdag igen. Jag håller på att tömma mitt arbetsrum. Även om jag flyttat inom Telia/TeliaSonera och bytt arbetsrum ett tiotal gånger, så är det ändå en hel del som jag flyttat runt på. Nu har jag slängt och rivit/strimlat anteckningar, papper och böcker. Det är en del av en process, som ska ske, för att jag helt och fullt ska gå in i det nya. Samtidigt är det helt klart en sorgeprocess, att göra sig fri från material, som jag arbetat med ett stort antal år.

Inriktningen är att jag till stor del ska arbeta hemifrån och jag har definitivt inte plats att ta hem en massa pärmar, så nu töms de. Samtidigt jobbar jag förstås med mina nya arbetsuppgifter. Det känns jättebra!


Ann, kommer du ihåg garnet jag köpte i Göteborg?

Det blev ett trevande stickningsförsök i början av sommaren? Det var 12 år sen jag stickade senast, så jag fick repa upp ett antal gånger. Tanken var att jag skulle sticka under Tysklandsresan, men det var inte så mycket kvar att göra när vi gav oss av, så jag tog med annat garn.

Nu är koftan färdig och jag tycker den blev ok. Det känns också jättebra.

Att göra avslut är samtidigt början på något nytt. Det både tar och ger energi!

Ikväll "mannekängade" jag för Lennart. Ni kan se resultatet.


1 kommentar:

  1. Snygg tröja ! Ja det där med att avsluta det gamla och starta upp det nya är ju lite som att bromsa och gasa samtidigt, men det fixar Du! Lycka till hälsar Anita

    SvaraRadera