Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

fredag 29 juni 2012

Storfrämmande

Jag har ägnat en del av dagen till att baka, trots värmen. Efter lunch fick vi ett kärt besök av Kent och Max. De har varit i Norrköping några dagar, men mesta tiden är de i Centralbadet. Max tävlingssimmar. Han har gjort bra resultat och kom med i A-finalen i kväll.


Jag har tittat på Kents Facebooksida och sett att Max kom 6:a i finalen för senior-SM! Jag citerar Kent:
"4,46,13 - ett personligt rekord igen. Avslutade starkt med 1.02.46 på frisimmet och passerade 2 st. Vilken långbane SM debut!!! SUPER."

Undrar  om järntillskottet med jordgubbar hjälpte till eller om det var vår tankekraft.  Förmodligen var det som alltid, idogt tränande och en bra coach! Stort grattis!!

3 kommentarer:

  1. Det är så med all idrott. Det gäller att lugga i. Som en berömd golfare en gång sa apropå att någon sa till honom att han hade en himla tur som spelade så bra. Då svarade han, det konstiga är att ju mer jag tränar, desto mer tur får jag! Bra, va? 3 M

    SvaraRadera
  2. stort grattis, vi följer Sm lite sporadiskt ifrån Norrköping. Minns alla de Sm jag själv simmat, allt slit o all träning bakom får sitt utlopp där. Han verkar ha prickat toppen precis, kul!

    SvaraRadera