Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

onsdag 19 oktober 2011

Många aktiviteter

Som pensionär ska man ju ta det lite lugnt, men idag har det varit lite av varje eller snarare mycket olika aktiviteter.
Kylskåpet var rätt tomt i morse, så vi gav oss ut på en tidig affärsrond. Väl hämma blev det kaffe och så en stund med en tavla. Därefter lunch och iväg till tandhygienist.

Direkt därefter gick jag till Telia och hälsade på mina gamla arbetskamrater. Jag kom lagom till eftermiddagskaffet. Där bjöd Eva på god sockerkaka med saffran. Som en extra bonus fick jag en bit med hem. Jag vet en som blir glad när han kommer från jobbet, strax innan midnatt.

Så hem en vända och därpå åter en tur ut på stan. Nu är målet Trappan vid Campus. Maria Wetterstrand, tidigare språkrör för Miljöpartiet, är på besök. Det är ett samarrangemang mellan Spira och föreläsningsgruppen Spotlight. Maria pratade utifrån temat: "En grön framtid förutsätter grön ungdom".
Anita och jag möttes utanför lokalen. Som tur var fanns en hiss, som tog oss en våning upp.
Det var en mycket bra och givande föreläsning och frågestund efteråt. Även vi något äldre deltagare hade mycket att ta in och fundera över. Mötet unga och äldre är för mig mycket givande.

Foto hämtat från internet


3 kommentarer:

 1. Oj! Vad du hinner mycket under en dag! Förstår att föreläsningen var givande. Visst har vi mycket att lära av ungdomar!

  SvaraRadera
 2. Har du lagt ned andra bloggen? Jag blev lite förvånad när bara denna fanns som val!

  Antar att Maria var intressant att lyssna på, jag tycker alltid att hon har varit klar och tydlig med sitt budskap.

  SvaraRadera
 3. Jag tappade helt förtroendet för Maria Wetterstrand i samband med hennes utsläppsrätter och hennes omogna uppförande i samband med valförlusten...

  SvaraRadera