Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

söndag 15 april 2012

Hemma igen


Vår vana trogen fortsatte vi på små vackra vägar idag också. Så småningom fick vi ta oss ut till större, då vägarna hade många tjälskador och skakandet gjorde mig illa. Vid Ödeshög gjorde vi en avstickare till Gunilla W och Peter. De bor naturskönt med tusentals Skilla blommande i trädgården.


Vi blev bjudna på god lunch och senare kaffe. Det blev en hel del prat, men också att vi fick chans att bekanta oss med några av husdjuren innan det var dags att fara vidare hemåt.


Hästarna fanns i hagen precis intill boningshuset. Tack Gunilla och Peter, för en trevlig stund tillsammans med er!


I den här trakten har vi inte åkt tidigare, men vi hittade vackra slåtterängar med hassel, innan vi åter kom ut på motorvägen.


Så direkt hem och packa ur husbilen. I morgon är det åter arbetsdag för Lennart och jag har väl en del att ta hand om efter resan.
Det har varit en trevlig rundtur.

5 kommentarer:

 1. Här lyser också en del gräsmattor alldeles blåa av scilla. Jag satte några lökar på Stenstugu för några år sedan och de har börjat sprida sig lite, men det går väldigt långsamt. Vi kanske inte har lämplig jord där?

  Jag misstänker att du har en hel del att ta hand om efter den här utflykten!

  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem för att planera nästa tur!

  Ha nu en bra vecka!

  SvaraRadera
 3. Välkomna hem igen!
  Att ni har haft en bra resa det har jag ju sett - och nu har du väl en del att ta hand om, men du behöver kanske inte göra allt på en dag :)
  Ha det bra!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Så härligt med en liten tur igen. Vi väntar nu på vår HB premiär, just nu är vi "insnöade" ;)

  SvaraRadera
 5. Det var väl en härlig tripp ni gjorde. Tog med lite vår hårt också. Vi packade in lite av den i bagaget och sprider ut den i morgon. 3M

  SvaraRadera