Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

söndag 4 juli 2010

Besök av Gudrun

Gudrun kom ner till oss från Uppsala igår vid lunch-tiden. Vi åt tillsammans och sen åkte vi ut till Lindö-badet, där vi solade. Det var ca 30 gr så vi gav upp efter några timmar och tog oss sedan till Abborreberg. Där bland träden svalkade det lite mer.Vi åkte hem och åt renskav mm på balkongen. Blev en kanonkväll, med prat och delande av minnen och framtida visioner.

Vi kom sent i säng, så dagen i dag startade med en brunch på balkongen. Värmen steg fort så vi bestämde oss för att åka ned till Söderköping. Vi promenerade till slussen Tegelbruket.Tittade på tre segelbåtar som slussade, innan vi gick andra kanalsidan tillbaka till Söderköping.

Då var det dags för varsin stor glass. Vi valde bort Smultronstället som serverar Diplom-is och valde istället Magasinet, där vi köpte italiensk glass. Smakade jättebra i skuggan under ett parasoll.Vi tittade på utställare i magasinet och Gudrun gjorde några fynd. Men vi behövde svalka oss mer, så vi åkte till Ensjön. Vi sträckte ut oss i solen och i skuggan av en ek. Gudrun badade medan jag tittade på.Träffade Alexandra med man och ett-åring. Det var trevligt att träffa henne igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar