Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

tisdag 26 oktober 2010

Besök på returpunkten

Vi tog med en del hem från husbilen i söndags. När jag skulle stuva undan det i våra köksskåp, så blev det en del burkar över. Jag tog en vända till närmaste returpunkt, Stora torget, med dem. Där var det faktiskt riktigt fint. Bara någon som ställt en trasig porslinsmugg och så några kassar. Det kan se betydligt värre ut.


Huset i bakgrunden tycker jag är väldigt vackert med sitt torn. När jag ser det tornet, tänker jag på dig Birgith och din gamla lägenhet i Luleå. Där hade vi många djupa och förtroliga samtal.

Jag fortsatte min vandring till Södra Promenaden. Många av lindarnas löv ligger nu på marken och ger en vacker ockrafärg, men många är också kvar och solen ger långa skuggor genom lövverket..


Fortsatte genom Vasaparken och njöt av solen medan barnen stimmade på lekplatsen. Trädet framför Immanuelkyrkan blänkte i den lågt stående solen, medan resten låg i skugga. Effektfullt! Så vidare hemåt.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Tack för din kommentar hos mig! Det är alltid kul när andra gillar det man "skriver" om. Du är hjärtligt välkommen åter! :)

    SvaraRadera
  2. Ja det blev lite varmt i hjärtat när jag såg huset, det var länge sen jag var "flickan i tornet" ändå känns det som igår.
    Kram Birgith

    SvaraRadera