Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

lördag 23 oktober 2010

Vaxholm, Åkersberga och Furusund.

Jag började med att redigera gårdagens inlägg. Vi fick brist på energi, då snön lagt sig ovanpå våra solceller, så batterierna laddades inte. Därför fick jag inte upp alla bilder, som nu ligger på plats.

I natt stod vi på en parkeringsplats i Vaxholm. Det blev mildare väder och vid 10-tiden tog vi oss ner till hamnen. Gick runt i staden och tittade.


Vi köpte vykort och skickade till Frida i Sundsvall. Vi testade också en trisslott, men hade ingen tur, så vi får fortsätta leva på kärleken.
Färden fortsätter norrut till Åkersberga, där vi tar kaffepaus. Sen kör vi vidare ut till Furusund. En mycket vacker väg, men tyvärr inga rastplatser. Vi stannar vid färjeläget mot Yxlan. Här blir det lunch. Solen skiner och nu laddas våra batterier på nytt.

2 kommentarer:

  1. Då har ni ju varit i våra krokar, jag förmodar att ni åkte väg 276 och då passerar man vägen ner till vårt färjeläge, färjan till Ljusterö. Vilka hemska snöbilder, nu längtar vi inte hem. Vi hade planerat att åka hem månadsskiftet november/december men nu kanske vi förlänger vår vistelse i värmen när vi vet att vintern redan kommit till Sverige.
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  2. Det stämmer att vi åkte väg 276 och var inte alls så långt ifrån Ljusterö. Vi kan förstå om ni stannar kvar i värmen ett tag till.

    SvaraRadera