Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

tisdag 28 september 2010

Avtackning av världens bästa Anne

Tog tåget ner till Malmö. Var på teamträff och avtackning av en chef och kollega - Anne. Från hotellet upptäckte jag en gammal reklamskylt om Rejmyre glasbruk.


Polisen hade pejl på att vi skulle komma, så två ridande poliser höll till på torget!


Klockan 16.00 överraskade vi Anne. Vi ville introducera henne i ett bra pensionärsliv. Två stylister, Saga och Kent,fixade attributen - städrock, nerhasade strumpor, senilsnöre och en väska att dra för matinköp.Allt klär en skönhet!
Sjukgymnasten Annicka gav massage


och healern Elisabeth löste blockeringar i baschakrat

 
och doktor Lasse tog blodtrycketEfter den genomgången konstaterade vi att Anne skulle klara övergången till att bli en glad pensionär, så Må bra- konsulter och Ledsagare tog över. Sångövningar följde och en hyllning kom till med Tiotusen röda rosor och sen blev det Leva Livet!!!

Ytterligare en viktig aktivitet behövde Anne träna och det var att mata änderna vid Slottsparken.


Vi har varit ett kanonbra team med en positiv och stimulerande ledare. Nu önskar vi henne ett bra pensionärsliv med sin Janne! Vi som är kvar har inspirerats av henne och fortsätter förstås att sträva och nå våra mål.


Anne fick mycket blommor och olika presenter. Av mig fick hon tavlan som symboliserar hennes förmåga att se och uppmärksamma alla, hennes positivism och generositet.

1 kommentar:

  1. Åh så härligt! Tack till dig Elisabeth som lät oss som redan lämnat skutan få ta del av allt det roliga! Till världens bästa Anne:
    Lycka till! Kram Birgith

    SvaraRadera