Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

onsdag 3 augusti 2011

Sol och värme

De  senaste dagarna har jag njutit av sol och värme i lagom doser. Däremellan håller jag på att rensa i pärmar. Jag har haft en massa "bra att ha-pärmar", men nu har jag tömt 8 pärmar och 8 tidskriftshållare. Fler ska det bli.

Både igår och idag har jag tagit en tur till Vasaparken på fm. Jag har läst, samtidigt som jag njutit av småbarnen på lite håll.


Vattenlek roar i värmen. Killen nedan hade jag kul åt. Han visste att bollen skulle sparkas i mål, men så for den genom nätet. Han hade bestyr med att få fatt i bollen, för nätet var otäckt att ta i!


I går eftermiddag tog jag spårvagnen till Haga och gick till Barbro. Vi möttes på hennes gård. Hon hade gjort i ordning en korg med kaffe och jättegoda surdegsbullar och toscaformar. Det smakade bra. När solen blev för het gick vi till en park och satt i skuggan.


Obelix var förstås med oss. Här väntar han tillsammans med  mig på matte, som har gått upp med kaffekorgen.


Ikväll ska jag gå till Rörelsegruppen och dansa Sumba. För mig blir det säsongstart. Få se hur mycket jag kan hänga med på.

3 kommentarer:

 1. Jaså, du sorterar du också!
  Jag hade också ett sånt ryck när jag var nybliven pensionär. Och så gick jag igenom alla handdukar, kastade de som var dåliga och sydde fast hängare som släppt.

  Hoppas det gick bra med Sumban!

  SvaraRadera
 2. Härligt med sol och värme - då ska man passa på att ta det lite lugnt. Nu har du ju tid och allt :-)

  SvaraRadera
 3. zumba, det säger alla är så kul och så enkelt att hänga med på! Är det det? Jag har aldrig haft tid att prova men funderar på det nu under hösten då jag hoppas att familjen ska vara friska o hemma ifrån allt vad sjukhus heter så att jag hinner träna lite någon gång.

  SvaraRadera