Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

tisdag 9 november 2010

Busväder med snöyra / Pin till stöd för Blodcancerförbundet

SMHI utfärdade en klass 2 varning för Götaland och en del av Svealand igår. Dels för snö men också för kraftig blåst. Även här i Östergötland räknade man med trafikkaos. Det började blåsa i går kväll, men snön kom först på morgonen. Blev inte riktigt så mycket som de förutspådde.

I det här busvädret gav jag mig ut. Fick en återbesökstid till min sjukgymnast kl. 7.45. Jag fick en massa akupunkturstick, en del manipulationer samt nya övningar att göra själv. Känns, men det kommer att bli bättre! Jag har en positiv ansats!

Därifrån gick jag till Holmen och träffade kollegor samt skickade iväg en del försändelser. Där hemma väntade datan på  mig.

Efter jobbet kom Barbro hit. Vi fikade, tittade på kort och utbytte en hel del tankar. Jag lovade hjälpa henne sälja en del pin till förmån för Blodcancerförbundet.


I Sverige insjuknar ca 2500 personer per år i blodcancer/leukemi. I bröstcancer, som uppmärksammats stort, insjuknar ca 7000 per år. Fler personer dör varje år i leukemi, än i bröstcancer. Symbolen är en röd rosett med vita prickar. Det röda symboliserar blodet och de vita prickarna symbolisera de vita blodkropparna.


Stöd gärna Blodcancerförbundet genom att köpa en pin för för 20 kr. Då ger du ett stöd till drabbade liksom till blodcancerforskningen.

1 kommentar:

  1. Hej mitt namn är jasmina moilanen och undrar var man kan köpa en pin för blod cancer ? Jag bor i Göteborg och vill gärna köpa en sådan för min pappa har insjuknat i akut leukemi och vi vill gärna stödja detta. Mvh jag moilanen

    Jasmina.moilanen@hotmail.com

    SvaraRadera