Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

tisdag 2 november 2010

Lunchgäst

I dag var jag uppe med tuppen - om jag haft någon. När jag var ung, kunde jag sova både länge och väl om jag fick. Numera säger kroppen ifrån. Upp och göra morgongymnastik och så är jag fit for fight.

I dag gick det bra att jobba, för jag visste att jag skulle få lunchbesök. Eva kom till Norrköping för att lämna sin PC mm till TeliaSonera, nu när hon blivit en glad "pensionär". När hon gjort det tog hon en promenad hem till mig. Vi lunchade ihop och fick en pratstund innan det var dags för mig att fortsätta jobba och ha telefonmöte.


Jag fick en härlig  present i form av en vacker påse med torkade kantareller. När jag kryddar kött och såser med dem, kommer mina tankar att gå till Eva och hennes svampskogar vid Sommen. Stort tack!

1 kommentar:

  1. Hej! Norrköping....där bodde jag under mina första 13 år. Var där i våras och gjorde en nostalgi-resa. Vilken bra idé med svamppåsen....den ska jag ta till mig, vi plockar mycket svamp.Så roligt med nya läsare. Kan hålla med dig när det gäller sovandet...jag har också svårt att sova länge...kan det höra till åldern?

    SvaraRadera