Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

fredag 5 november 2010

Helgdagsafton

För mig innebär det halv arbetsdag, men inte för Lennart. Vi hann med kaffe hos Gärd och Magnus innan Lennart åkte till jobbet. Det var en trevlig stund hos dem. Gerd hade bakat mycket gott kaffebröd, som vi definitivt inte kunde motstå.

Min lediga tid har jag använt till att tvätta ett fönster och sätta upp rena gardiner. Jag har varit motståndare till panelgardiner, men nu när de håller på att bli omoderna har jag fallit för en. Vi fick en vattenskada i arbetsrummet i vintras och det resulterade i nya tapeter. Vi valde då en 60-tals inspirerad tapet och nu har jag fastnat för en dito gardin. Kameran är ju fortfarande kvar i Finspång, så det blir mobilbild.


Har bara satt upp en gardinlängd, då fönstret i arbetsrummet är litet. Så här tyckte jag det blev bra. På golvet ligger en handknuten rya från svärmor Frida. 60-tal så det förslår i det hörnet.

I eftermiddag har jag varit social och ringt till ett flertal vänner. Nu ska jag gå ut i köket och se vad jag kan hitta på till mat, så här på helgdagsaftonen. Fast det känns som vilken fredag som helst.

3 kommentarer:

 1. Fnissar lite, för innan jag scrollade ner trodde jag att panelgardinen var i husbilen - det var lite ovanligt i mina ögon!
  På rätt plats tycker jag att de är snygga, det ser så ut hos dig!

  Kul att du hittade in till mig och varmt tack för din kommentar!

  SvaraRadera
 2. Snyggt mycket snyggt.

  Jag är uppväxt på 60-talet och är mycket svag för 60-tals inspirerad design. Men det har inte alltid varit så. Förr tyckte jag det var blaha. Har väl blivit nostalgisk förstås.

  Anna

  SvaraRadera
 3. sv; tack för gratulationen på min dag igår! :-)

  och den panelgradinen du satt upp var riktigt snygg, jag gillar paneler och har det i de flesta rum härhemma

  SvaraRadera