Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

fredag 11 februari 2011

Snöfall och snuva

Lennart kom hem vid 02 i natt. Det var snökaos och stopp norr om Södertälje. Några bilar hade svårt att ta sig fram i snömodden, så det blev långsam färd till Stockholm och åter Norrköping. Snöandet har fortsatt under dagen. Lennart skulle ha börjat jobba kl 13.00, men bilen kom först åter till Norrköping kl 16.00, så jag antar han kommer efter midnatt i kväll också.

Jag har utvecklat en förkylning idag. Flyget är bekvämt, men det har en stor nackdel och det är spridning av virus och bakterier. Det utsattes jag för i tisdags och nu fredag är det en snorig näsa som gäller. Har hållit mig inomhus idag, druckit mycket honungs- och vitlöksvatten, samt ätit c-vitaminer. Hoppas det ger resultat.

Har suttit vid tv'n och sett "På spåret" Det programmet gillar jag. Dels att gissa vart de är på väg genom att se, men också att lyssna på klurigheter i textläsningen. Nu går Skavlan i bakgrunden, men det blir nog att jag återgår till TV om en stund. Jag är ingen fan av Carola, så ....

Istället har jag lekt med ett fota av en hibiskusblomma.

3 kommentarer:

 1. Hoppas Du kan mota bort förkylningen !
  Vilken fin hibiskusblomma, den blomman gillar jag att se i sin naturliga miljö.
  Hoppas Ni får en bra helg!

  SvaraRadera
 2. usch ja, dessa förkylningar är inte kul och kommer ofta efter en semsterresa och ac-användning samt trängsel på flygplanet.
  Jag hoppas att det är snabbt över!

  SvaraRadera
 3. Ja det går ju lite otrevliga sjukdomar nu, hoppas att du kan mota Olle i grind med din kur.

  SvaraRadera