Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

fredag 22 juli 2011

Nu är vi hemma

Det blev en lugn morgon efter regn och åska under natten. När vi var ute och gick i området i går kväll, så mörknade det mer och mer, så vi förstod vad som komma skulle.Hemresan gick också i lugnets tecken från Eksjö till Norrköping. Det var mulet på förmiddagen, men så kom värmen och solen mer och mer.

Resan gick först till Tranås, där vi stannade och fikade på den fina rastplatsen. Utsikten var begränsad idag på grund av dis.
Sen körde vi till Boxholm. Där blev det förstås ett stopp för att köpa goda ostar.
Färden fortsatt mot Mjölby och så till Mantorp. Där gjorde vi ett uppehåll och sträckte på benen, samtidigt som vi tittade på de husbilar som fanns hos Östgöta Camping.Vi tillät oss drömma om en annan husbil. Här är en Niesmann Bischoff, som skulle vara helt ok. 


Drömmarna var det inget fel på, däremot var priset i högsta laget för oss, så de får nog fortsätta vara en dröm. Vi fortsätter våra äventyr med Dettan.

Fortsättnigen och avslutningen på Polenäventyret blev hem till Norrköping. Sen började det inte fullt lika roliga äventyret att packa ur bilen. Mycket lådor och påsar blev det.

Så började vi fylla tvättmaskinen. Det blev några omgångar idag och det fortsätter i morgon. Lunch/middag blev hämtpizza, som vi åt på balkongen. Det blev förstås också några telefonsamtal till nära och kära, för att tala om att vi var hemma igen.

Ett stort tack till dig Anita, som skött om ruljansen här hemma!

5 kommentarer:

 1. Välkomna hem igen!

  Borta bra, men hemma bäst? Stämmer inte det?

  Ha en fin helg!
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 2. Borta bra, men hemma bäst?
  Jag har följt er resa genom Polen. Ny har My piggnat till märker inget av Bi sticket.

  Nils & Birgitta
  http://carthago.bloggagratis.se/

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem! I torsdags blev det även hämtpizza för oss och tvättmaskinen gick för högtryck och gör så fortfarande. Läste att Polen tydligen skulle/eller har infört något vägavgiftsystem för tunga husbilar liknande det i Österrike, så Polen får nog vara utan vårt besök i framtiden tror jag.

  SvaraRadera
 4. Hemma alltid bäst? Därför är vi alltid hemma oberoende av var vi är.
  Drömma är härligt - att förverkliga drömmar är ännu härligare.

  SvaraRadera
 5. Visst är det MYCKET jobbigare för att inte tala om tristare att packa upp än att packa iordning inför resan?
  Men det måste ju göras...
  :-)

  SvaraRadera