Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

måndag 7 november 2011

Besök av Gudrun i helgen

Gudrun kom ner från Uppsala i helgen. Vi har haft trevliga dagar, som gått jättefort. I lördags em tog vi en promenad utefter Motala ström. Det hann mörkna när vi så småningom kom fram till Dee Geerhallen. Den syns i bakgrunden på det här fotot, med belyst vattenfall i förgrunden.


Gudrun och jag har bytt kort från Dubrovnik, som vi var tillsammans i höstas. Sen installerade vi Picasa på Gudruns nya bärbara, och så tränade vi på redigering.

Vi har förstås hunnit prata en massa, ätit god mat och i går bjöd Gudrun på Gustav Adolfsbakelser.


Under gårdagens promenad, såg vi en häger i strömmen. Den stod väldigt stilla under lång tid, men jag tror det var äkta vara.


När Gudrun fyllde år senast, fick hon i present av  mig att komma hem och välja en tavla. Det har hon gjort med en viss vånda. Det blev en oljemålning "Rosa dröm", som vi förevigade i köket innan hon for hem idag.


Med sig hem i bagaget hade hon ytterligare två tavlor - en olja och en akryl. Jag tycker det var jättekul att hon gillar mina målningar.

3 kommentarer:

 1. Jag gillade också din rosa tavla:-)
  Den var jätte fin. Skulle vara roligt
  att kunna måla som du. Duktig du är.

  SvaraRadera
 2. jag förstår att hon hade en del beslutsångset när man ska välja mellan mycket som man tycker om. Blev en fin tavla som till slut fick följa med hem...

  SvaraRadera
 3. Förstår att hon valde "Rosa dröm"............så vacker och rofylld.

  SvaraRadera