Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

fredag 11 november 2011

Gamla Linköping

Idag for Hedwig och jag till Gamla Linköping med var sin kamera. Vi lät oss inte hindras av dimman och i Linköping var det lite ljusare, än när vi lämnade Norrköping. Vi har knäppt en massa kort på de gamla husen. Så nu återstår det att redigera och tänka till hur de kan visas.


Det var redan förberett inför första advent med julgirlanger.


Efter ett tags fotograferande behövde vi värma våra händer. Vad passade då bättre, än gå in till Kanevads och titta på alla fina ljusstakar.


Vi tittade också in till Concept Cove med Pitch  design. En butik med mycket läckra smycken och väskor. Hedwig föll för en vacker ring, som precis matchade hennes nagellack.


Vi fortsatte fotografera och tittade också in i några andra bodar.  Fortfarande satt några kastanjelöv kvar på träden, men de flesta låg på marken.


Det är kul att uppleva saker och ting tillsammans. Jag såg en hel del nytt med kameran, som jag inte sett tidigare, fast jag besökt Gamla Linköping många gånger. Det var en mycket stimulerande dag. Tack för det!

4 kommentarer:

 1. Så härligt med en utflykt!
  Här har man inte börjat adventspynta på gatorna ännu, men nästa söndag är det julskyltningsdag i Klintehamn så då ska det var klart. Det ska bli spännande att se vad de hittar på i år.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 2. Så mysigt det ser ut. Såg att adventgirlanderna hade hängts upp över gatorna här hos oss också.

  SvaraRadera
 3. Charmigt bland de gamla husen, och kul att kameran kan hjälpa en att upptäcka lite nya saker!

  SvaraRadera
 4. En trevlig utflykt :-)

  Ljusstakarna var jättefina!
  :-)

  SvaraRadera