Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

onsdag 16 mars 2011

Bjuden på lunch

Idag blev jag bjuden på en storslagen lunch på restaurang Garvaren. Det var mina Trotjänarkollegor, Eva, Lena, Louise och Elisabeth på TeliaSonera som bjöd mig på lunch - en födelsedagspresent. Det blev en otroligt god lunch. Vi började med jordärtskocksoppa med baconbitar. Krämig och god.


Sen valde jag kokt gös med räk- och kräftstjärtar. Till det serverades pressad potatis.


Jag serverade mig rikligt med potatis. Gillar att få med den goda gräddiga såsen. Därtill serverades sallad, som var en ögonfröjd.


Det röda är rödbetsgroddar.  Härligt fräsch smak till den övriga salladen. Efter det här var jag mätt, men jag kunde förstås inte motstå Cheescake och kaffe.


Allt smakade väldigt bra. Under tiden vi åt, hann vi också prata om vad som hänt under senaste tiden, liksom vad som ska ske den närmaste tiden. Stort tack till er alla.

När jag kom hem bakade jag ut en rågbrödsdeg, som jag satte innan jag gick.Brödet smakade Lennart och jag av tillsammans med en kopp honungste, när han kom hem från jobbet. Det fick godkänt!

4 kommentarer:

 1. Jag blir riktigt hungrig även om det är tidig morgon när jag ser de härliga bilderna på maten Du blev bjuden på och kul att Du får fortsätta fira Din födelsedag

  SvaraRadera
 2. Åh såg ljuvligt gott ut!! Håller med mkt sås ska det vara!!
  Brödet såg också riktigt gott ut!!

  SvaraRadera
 3. Mysigt med god mat i trevligt sällskap. Vi brukar också servera pressad potatis när det vankas god sås.

  SvaraRadera
 4. Jösses vad gott det där såg ut - nu är min lunch på g, TUR det!
  :-)

  SvaraRadera