Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

fredag 25 mars 2011

Lönehelgen startar

Tidigt i morse var jag hos min sjukgymnast. Fick akupunktur med ett 50-tal nålar från huvud till fot, men mest runt höfter och bäcken. Känns nu betydligt bättre än när jag kom till henne.


När jag kom ut fann jag den här fina vintergäcken och krokusar, samt en hyacint som är på också på G. Fotade med min mobil.


Hem och fikade med Lennart och sen gick jag till banken. Mängder med folk i affärerna och jag vill inte trängas, utan nöjde mig med att köpa en ampel med violer, som doftade gott. Lönehelger undviker jag gärna butikerna.


Så ser ampeln ut på plats.


Visst har de vackra ansikten?


Lennart fixade en god fisklunch, innan han åkte till jobb. Jag tog hand om disken och sen har jag lagt ut foton på några olika fotoutmaningar  på Galleri Elisabeth. Det har också blivit några samtal med väninnor, mor och sonen. Nu väntar lite kvällsmat och en stunds tv-tittande.

5 kommentarer:

 1. Det är så härligt med vårblommorna :-)

  SvaraRadera
 2. Vackra blombilder du tar! Ha det skönt i solen!

  SvaraRadera
 3. Härliga små blommor! Börjar verkligen längta efter våren!
  Ska bli intressant att se hur gården här ser ut. var ju meterhögt med snö precis överallt när vi flyttade hit så om det finns nåt blomland eller så har jag inte den blekaste om än.... den som lever får se.

  SvaraRadera
 4. Oooooh vad härligt! Jag längtar till "riktiga" våren. I morse var det till att skrapa rutorna på bilen, som hade riktigt hård isskorpa på sig. Det är ju sommartid o allt......Snart ringer jag upp väderlekstjänst och klagar! Hoppas din vecka blir mysig. Kram Inger

  SvaraRadera