Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

måndag 16 maj 2011

En spännande onsdag

Idag sken solen in och väckte  mig rätt tidigt. Tur var det, för rågbrödsdegen jag satte i går kväll, var redo för att bakas ut. Sen granskade jag en glädjens offert. Jag ska få avgångspension fr.o.m. 2011-08-01. Inger, min ledare ringde, och besvarade en fråga jag hade. Sen var det ingen tvekan om att skriva under. Telia är och har varit en mycket bra arbetsgivare, som har gett många utvecklingsmöjligheter. Men nu när min kropp inte vill vara med i något högre tempo, ska det bli skönt att bara få tänka på sig själv och de mina.

Anna ringde vid 9:45. De var då på väg till BB. Värkarna började sent igår kväll. Så spännande!!!

Lennart har varit och köpt en rad krokar, som han fäste på vår kökshylla. Sen hängde vi dit lufttorkad salami, som vi köpte på vår utflykt i lördags. Vi går nu in för det lantliga köket!


Korven kommer att bli något magrare, för det droppar fett från den. Om några dagar kommer den att hänga med smörgåspapper runt omkring sig.

På eftermiddagen kom min arbetskamrat Eva. Jag fick en ovanlig pelargon av henne - en kaktuspelargon. En läcker blomma!


Vi drack roibuste och åt av det nybakade brödet med en smakrik, krämig ost till. Tyvärr är ofta lagrade ostar svårskurna.Eva berättade från ett lanseringsmöte hon varit på Telia. Snabba förändringar i en kommunikativ värld.

Fortfarande är det en väntan på mitt lilla barnbarn, men jag hoppas få ett MMS i natt.

4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Så skönt att få gå i pension medan man ännu har lite ork kvar. Jag gick i pension när jag var 63 år och det tyckte jag var lagom.

  Den där pelargonen ser verkligen läcker ut!

  Hoppas att du får det där efterlängtade SMS:et snart!

  Ha det så gott! /Ingrid

  SvaraRadera
 2. Hej! Boken säljs via internet. Via nedanstående länk kan du beställa den om du är intresserad. http://www.litenupplaga.se/771

  Varma hälsningar Christina Ahl

  SvaraRadera
 3. Hoppas du har fått det där sms-et nu! Spännande värre...

  Grattis till pensionserbjudandet, det låter ju jättebra :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken häftig pelargon. Blir också sugen på att baka när man läser din blogg.

  SvaraRadera