Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

onsdag 4 maj 2011

Snö även idag!

Nu är det inte kul med kyla och snö längre. Är väl risk för att det inte blir någon frukt till hösten.  Träden utanför vårt fönster såg ut så här i morse.


Snön smälte undan rätt fort, men ändå. Lennart och jag tog "dramaten" och gick till Lidl, där vi handlade grönsaker och mjölk. Sen var det hem och värma sig med kaffe innan det var dags att börja med lunchen. Idag blev det råris med kyckling och curry.

Lennart for till jobb och jag fick besök av Barbro. Hon hade med en ljuvlig bukett med laxrosa rosor.


Buketten gör sig bra på rumsbordet. Rosen jag fick av Anita fick ge plats åt dessa. Den rosen har stått länge, men nu börjar den torka. Hoppas de här håller sig lika bra.
Blev en skön pratstund med Barbro. Vi fikade på balkongen insvepta i var sin pläd.Vi drog oss in så småningom, då solen i stort sätt lyste med sin frånvaro. Jag följde Barbro ner på stan, då hon tog spårvagnen hem. Jag fortsatte en runda själv. Gick förbi och in på Casanova. Där kunde jag inte motstå ett par skor.

4 kommentarer:

 1. Näääe! Så där får det ju inte vara i maj! Skämmes på er, vädergudar!

  Fast skorna var söta :-)

  SvaraRadera
 2. Ja vädret är inte kul just nu, då kan jag tänka mig att en sån vacker rosenbukett värmde. Ha det gott!

  SvaraRadera
 3. Vilka härligt vackra rosor! Skorna ser både sköna och kul ut.
  Det där med snö är ju inte kul men jag vet att det snöat även den 22 maj för många år sedan !Jag minns det för att det är min systers födelsedag, men så vill vi inte ha det i år!

  SvaraRadera
 4. Hej Elisabeth.
  Tack för kommentaren på min blogg och för att du tyckte om mina bilder.
  Du måste ha hittat mig via min syster Maggans blogg för jag hittade dig där *S* Eftersom jag är född i Norrköping är det roligt att titta in hos dig och se lite bilder från barndomsstaden.

  SvaraRadera