Dettan

Dettan
På äventyr med Dettan

lördag 9 april 2011

Solig, men blåsig lördag i Sundsvall.

Efter en god hotellfrukost, tog vi bilen och åkte upp till Böle, där Frida bodde tidigare, liksom Lennarts föräldrahem. Lennarts bror har sålt huset. När vi kom dit, var huset rivet och ett nytt var under uppbyggnad.

På vägen åter till Sundsvall stannade vi till och tog ett foto mot Sidsjön och slalombacken. Några var ute och pimplade på Sidsjön. Fortfarande är det en del snö och is kvar,  men sol och vind går hårt åt den.


Vi åkte ut till Birsta och köpte tre jumprar till Frida. Hon fyller 91 år idag. Sen for vi ut till Tingsta äldreboende. Vi fikade där och sen gjorde vi påskfint. Vi satte upp rena gardiner, la på påskdukar och pyntade med några höns och en del kycklingar, samt ett par nya tavlor.


Här är en glad 91-åring.

Senare i kväll åkte Lennart hem till Birgitta och Göran. De hade en trevlig stund tillsammans. Jag var kvar på hotellet. Hade så ont att jag avstod från att gå upp två trappor.

3 kommentarer:

 1. visst är det härligt att få ha kvar de äldre i sitt liv länge, min mormor firade sin 95årsdag i höstas och är still going strong även om det nu de seneste veckorna börjat att vackla lite.
  Snygg tunika du hittade häromdagen, färgrik och med ett spännande mönster!

  SvaraRadera
 2. Grattis Frida!

  Så mycket snö det var kvar! Men just i slalombackarna packar dom den ju extra hårt.

  SvaraRadera
 3. hhmm, glömde ju säga att javisst blev skateboarden uppskattad! Den används flitigt unnder dagarna...

  SvaraRadera